klanten in de prijzen

WAUW!
NRW jaarprijs, gouden reiger, SpinAward, Yellow & Black Pencils en meer…

September 2016
Rijnboutt wint met het ontwerp voor het Gelderlandplein (Amsterdam) in opdracht van de Kroonenberg Groep de NRW jaarprijs 2016 voor beste retailontwikkeling van Nederland. ‘De jury heeft veel waardering voor het compromisloze resultaat. Er zijn zeer duidelijke – en soms zeer gedurfde – keuzes gemaakt en er is vastgehouden aan glasheldere principes. Het resultaat is een uniek multifunctioneel project op het fundament van een bijna 50-jarige winkellocatie.

September 2016
in60seconds wint een Gouden Reiger voor audiovisuele doelgroepencommunicatie in de categorie effectiviteit op de Avond van de Opdrachtfilm van het Nederlands Film Festival voor haar animatiefilm in opdracht van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid. Jurycommentaar: ‘Een film waarin op een hele heldere, toegankelijke en duidelijke manier een lastig onderwerp wordt gebracht. Een thema dat niet direct aanspreekt en tot de top-interesses van de kijkers behoort komt zo toch leuk en aansprekend over. Hierdoor komt de boodschap goed over.’

Mei 2016
NLÉ wint de Silver Lion tijdens de Biënnale in Venetië voor “the Makoke Floating School”.

April 2016
Edenspiekermann wint met WineWineWine BV de Zilveren SpinAward digital services voor de Winestein shop & digitale wine sommelier.

November 2014
Edenspiekermann
wint met Kröller-Müller in Parijs de Zilveren IDCA (international design communication award) voor Best Branding Campaign.

November en mei 2014
Edenspiekermann wint samen met Prorail en de NS voor het project innovative train information system in Duitsland de German Design Award 2015. Ook in Londen worden twee designprijzen gewonnen: de Yellow Pencil en de Black Pencil, voor outstanding and groundbreaking technological innovation.

Oktober 2013
Pianist, componist en Suzuki pianodocent Heleen Verleur wint in Spanje de Hispasong International Composers Contest voor haar Voice and Piano Composition.

April 2013
Arboriginals wint samen met Gezond Transport, EVO en SZW in Dublin de European Good Practice Award met de campagne Heftruckhelden.