Henk Noorman en Mirjam Lamark

Eind 2009 viel het ons voor het eerst op: Wat is het aantal creatieve ondernemingen enorm toegenomen”. Sommige ondernemingen groeien en anderen krimpen. En: die ondernemingen hebben vaak behoefte aan betaalbare, parttime expertise op onze vakgebieden. Twee jaar later is thermieq geboren.

Henk was tussen 1990 tot 1999 al ondernemer voordat hij zijn focus verlegde naar zijn jonge gezin. Daarna werkten hij en Mirjam zes jaar lang samen als directielid bedrijfsvoering en personeels-adviseur bij Eden design & communication.

Onze drive om organisaties fundamenteel verder te helpen is wat ons bindt. Wij geloven in het belang van een goede balans tussen werkplezier en resultaat voor zowel directie als medewerkers. Dat vraagt om respect, helderheid en samenwerking. Voor ons betekent dit dat je als organisatie van het niveau branden blussen moet gaan naar een niveau van organiseren, vooruitzien en tijdig preventief sturen.

Mirjam Lamark

Henk Noorman

Ilma de Vries, senior financiële administratie en inkomstenbelasting

Ilma beschikt over een enorme dosis werkervaring die zij heeft opgebouwd als boekhouder en hoofd administratie bij diverse architectenbureau’s. Daarnaast is ze instructeur op vrijwillige basis bij de FNV belastingservice, die leden jaarlijks helpt bij de aangifte inkomstenbelasting. Ilma is precies en aangenaam direct.

 

Mohammed Setta, financiële administratie en inkomstenbelasting

Na bijna 20 jaar in de wereld van logistiek en personenvervoer nam Mo in 2017 een nieuwe afslag in zijn carrière. Nieuwsgierig naar hoe bedrijven financieel functioneren en hoe je cijfers vertaalt naar een goede bedrijfsvoering, koos Mo voor een MBA, een studie Salarisadministratie en een studie Assistent Controller. Mohammed staat altijd klaar en heeft (digitale) zaken snel door.

Jacklin Goverde, communicatie, HR & coaching

Jacklin werkt op het snijvlak van communicatie, HR en coaching. Jacklin kan schakelen tussen strategie, operatie en training. Samen met Mirjam ontwikkelde zij het MOVE YOUR MIND programma dat voor teams ingezet kan worden. Jacklin heeft een 6e zintuig en een voorkeur voor het echte verhaal.

Jacklin Goverde

Onze historische locatie

In 1872 werd in Amsterdam het eerste spoorwegviaduct van ons land gebouwd van CS richting Haarlem. Al gauw ontstond tussen de bogen een levendige handel. Van laden en lossen tot autoreparaties. Vanaf de jaren ’70 zochten steeds meer dak- en thuislozen beschutting tussen de bogen. Begin jaren ’90 werd besloten de vier sporen uit te breiden tot zes. Op voorstel van verschillende buurtbewoners is toen tevens besloten de ruimte tussen de bogen anders te benutten. Architecten Anke Zeinstra en Tijmen Ploeg maakten een ontwerp waardoor per boog 70 m2 studioruimte ontstaat. Tussen 1994 en 1999 werd het project gerealiseerd. Stadgenoot verhuurt de studio’s sindsdien aan creatieve ondernemingen.

Foto: Kyla Elaine (2018)