Henk Noorman (sr controller & sparringpartner) en Mirjam Lamark (sr HR en vertrouwenspersoon)

Eind 2009 viel het ons ineens op. Wat zijn er veel kleinere ondernemingen met professionals in een specifieke discipline waar we op ons vakgebied betaalbare, parttime expertise zouden kunnen inbrengen. De ondernemingen groeien, krimpen of lopen tegen onverwachte vraagstukken op. Anderhalf  jaar later is thermieq geboren. Nu werken we samen met meer dan 100 ondernemingen.

Henk was tussen 1990 tot 1999 al ondernemer voordat hij zijn focus verlegde naar zijn jonge gezin en koos voor een lokale MT-rol in dienstverband. Dat was zeer leerzaam. Daarna werkten hij en Mirjam ruim zeven jaar lang samen als directielid bedrijfsvoering respectievelijk personeels-adviseur bij Eden design & communication.

Onze drive om organisaties fundamenteel verder te helpen is wat ons bindt. Wij geloven in het belang van een goede balans tussen werkplezier en resultaat voor zowel directie als medewerkers. Dat vraagt om helderheid op vele terreinen, respect en dus samenwerking. Vaak zien we dat je als organisatie van het niveau “branden blussen” gaat naar een niveau van vooruitzien, preventief organiseren en communiceren. Dat vraagt om IQ en EQ.

Ilma de Vries (senior admin & aangiftes)

Ilma beschikt over een enorme dosis werkervaring die zij heeft opgebouwd als boekhouder en hoofd administratie bij diverse architectenbureau’s. Daarnaast is ze instructeur op vrijwillige basis bij de FNV belastingservice, die leden jaarlijks helpt bij de aangifte inkomstenbelasting. Ilma is precies en aangenaam direct.

 

Mohammed Setta (admin & aangiftes)

Als medewerker en zelfstandige werkte Mo 20 jaar in de wereld van logistiek en personenvervoer. In 2017 nam Mo een nieuwe afslag en koos voor  thermieq. Hij wilde meer weten van bedrijfsfinancien. Hij deed sindsdien diverse opleidingen, zoals MBA, Salarisadministratie en Assistent Controller. Mohammed staat graag voor je klaar en heeft (digitale) zaken snel door.

Jacklin Goverde (HR, coaching & communicatie) 

Jacklin werkt op het snijvlak van communicatie, HR en coaching. Jacklin kan schakelen tussen strategie, operatie en training. Samen met Mirjam ontwikkelde zij het MOVE YOUR MIND programma dat voor teams ingezet kan worden. Jacklin heeft een 6e zintuig en een voorkeur voor het echte verhaal.

Arjan van Noord (sr controller & sparringpartner)

Met 17 jaar ervaring in een middelgroot accountantskantoor, 7 jaar ervaring als hoofd administratie in een middelgroot bouwbedrijf (met bijna 50 bv’s) met daarnaast een kleine eigen praktijk brengt Arjan veel ervaring in. Vertrouwen krijgen van een ondernemer en dan helpen is prachtig! Sinds 2022 versterkt hij team thermieq.

Onze historische locatie

In 1872 werd in Amsterdam het eerste spoorwegviaduct van ons land gebouwd van CS richting Haarlem. Al gauw ontstond tussen de bogen een levendige handel. Van laden en lossen tot autoreparaties. Vanaf de jaren ’70 zochten steeds meer dak- en thuislozen beschutting tussen de bogen. Begin jaren ’90 werd besloten de vier sporen uit te breiden tot zes. Op voorstel van verschillende buurtbewoners is toen tevens besloten de ruimte tussen de bogen anders te benutten. Architecten Anke Zeinstra en Tijmen Ploeg maakten een ontwerp waardoor per boog 70 m2 studioruimte ontstaat. Tussen 1994 en 1999 werd het project gerealiseerd. Stadgenoot verhuurt de studio’s sindsdien aan creatieve ondernemingen.

Foto: Kyla Elaine (2018)