REGIE OVER JE WERK(LEVEN)

Van inzicht naar acties in 10 weken!

Je gedachten en gedrag zijn van invloed op waar je nu staat. Hoe je naar jezelf, je werk en de wereld kijkt. En hoe je vervolgens handelt. Wat zou er gebeuren als je dit onderzoekt en als je je mind in beweging brengt?

Als er iets moet veranderen…

Soms lijkt het alsof je alleen bezig bent met wat ‘de wereld’ van je wilt, in plaats van dat jij doet waar je zelf gelukkig van wordt.

  • Neem jij jezelf mee naar het werk of laat je jezelf thuis?
  • Zit jij goed in je vel?
  • Doe je zinvol werk waar je energie van krijgt, waar je goed in bent en waarin je kunt ontwikkelen?
  • Of heb je het gevoel dat er NU iets moet veranderen, maar weet je niet zo goed wat?
  • Is voor jou het moment daar dat je er écht iets mee wil doen en het uit wil zoeken?

Waar wacht je op?

Schrijf je nu in voor MOVE YOUR MIND
MOVE YOUR MIND bestaat uit 4 middagen verspreid over een looptijd van 10 weken waarin je wordt uitgenodigd om te ontdekken wat je nu echt wilt, kunt, denkt en doet zodat je meer regie krijgt op je werk(leven). Het is een programma voor iedereen die tijd en ruimte wil maken om een stap verder te gaan. Daarvoor hoef je helemaal niets te hebben of te zijn. Je bent goed zoals je bent en je bent van harte welkom.

MOVE YOUR MIND (MYM)
MYM is een hands-on programma waarin je je dromen, krachten en energiegevers onderzoekt. Je wordt uitgedaagd om naar je gedachten en gedrag te kijken die van invloed zijn op waar je nu staat en hoe je naar jezelf, je werk en de wereld kijkt. We gaan aan de slag met de vraag: Waar wil je naar toe? Om te komen tot: Hoe ga je dat doen? En het – in die 10 weken – ook daadwerkelijk in de praktijk brengen.

Praktijkgericht 
Want dat is waar jij het zelf ook moet doen. We delen kennis passend bij de momenten dat dit ondersteunend is. Met support van de groep en de trainers ga je 10 weken gericht aan de slag met jouw proces. Je toetst dit direct in de praktijk: van wensen of ideeën naar doelen met kraakheldere acties.

Schrijf je nu in!

  • 4 donderdagmiddagen in Amsterdam
  • van 13:30 tot 17:30 uur
  • op 11 en 25 april, 16 mei en 20 juni

Inschrijfformulier

Ik kies voor:

5 + 1 = ?