ons multidisciplinaire aanbod

Specialisten die breed kijken

Een integraal aanbod voor een optimale interne organisatie. Omdat prestaties, mensen, geld, veiligheid, duidelijkheid, informatie, communicatie, en structuur met elkaar samenhangen werken wij Multidisciplinair, met IQ en met EQ. We ondersteunen onze klanten hierbij op de volgende onderdelen:

  • bedrijfscultuur, sturing en personeelsbeleid | de markt en de eigenaren bepalen in hoge mate de gewenste bedrijfscultuur en het benodigde functiehuis. De uitwerking van functieomschrijvingen en de arbeidsvoorwaarden sluit hierop aan, evenals de wijze van werving&selectie, de wijze van persoonlijke ontwikkeling en beoordeling en de inrichting en ondersteuning van zelfsturing en leiderschap. Daarnaast is verzuimbeleid nodig en  kan ontslagbeleid nodig zijn.
  • eigendom, organisatievorm, planning en control | eigenaren dienen bewuste keuzes te maken voor de organisatievorm, de intreding of uittreding van mede eigenaren, de langere termijn strategie en daaruit volgende jaarlijkse speerpunten en de financiële kaders daarvoor. Om te kunnen kiezen en sturen is informatie en analyse nodig in de vorm van jaarplanning & doorrekening, investeringscalculaties, toekomstscenario’s voor zaken als cash-flow of afslankingen. control met bruikbare informatie voor verschillende functiegroepen, administraties en aangiftes. Tijdig sparren over nieuwe wensrichtingen of opdoemende risico’s kan veel ellende voorkomen.
  • administratie, overzicht en inzicht | actuele informatie is van cruciaal belang. Daarvoor zijn goedlopende basisadministraties nodig voor sales, voor projecten en voor winst en belastingen. Een goede keuze en inrichting van software is hier van belang. Maar ook goed overleg met alle teamleden. Soms omdat zij de juiste output nodig hebben om hun werk goed te doen. Soms omdat zij belangrijk zijn voor tijdige en goede input!

Wanneer zet u thermieq in voor uw onderneming?

Tijdgebrek of gewoon geen lol in bepaalde zaken? Behoefte aan kennis? behoefte aan een sparringpartner?

Wat de reden ook is, thermieq helpt u graag! Naar contact.