Voor dienstverleners in de creatieve sector

Werken vanuit passie en met een open mind 
We voelen ons thuis in de creatieve wereld. Dat is de reden waarom we eind 2011 thermieq hebben opgericht voor creatieve ondernemers. Waarom eigenlijk? Dit is onze ervaring:

Creatieven denken veelal van buiten naar binnen en zetten hun ervaringen om in een vorm voor een service of product. Vanuit design en design thinking worden nieuwe services of producten bedacht en/of bestaande services of producten geoptimaliseerd. Veelal door co-creatie met opdrachtgevers en hun gebruikers. Creatieve dienstverleners leggen de lat hoog en gaan voor kwaliteit. Ze innoveren en werken transdisciplinair aan complexe vraagstukken. Immers, in samenwerking met experts uit andere vakgebieden, wordt de kans op een passend en werkend resultaat vergroot dat bijdraagt aan het beoogde doel.

Soort zoekt soort

Wij herkennen ons in deze open en betrokken werkwijze en we kennen de bedrijfsvoering. Bovendien werken wij ook graag als team met onze klanten samen. Maar dan op ons vakgebied.

Inmiddels werkt thermieq samen met meer dan 80 ondernemingen. In allerlei soorten en maten. BV’s of stichtingen met 20 tot 80 medewerkers, kleinere studio’s met 5 tot 10 medewerkers, vof’s of maatschappen met enkele vennoten en eenmanszaken. Van start-up tot scale-up tot mature organisaties.

Ons klantportfolio omvat inmiddels een verscheidenheid aan vakgebieden: service design, architectuur, UX design, motion design, stedenbouw, furniture design, product design, interieur design, (digital) visual design, landschapsarchitectuur, animation, branding, sound design, online marketing, keramiek voor de gebouwde omgeving, gebiedsmarketing, productfotografie, development/programming, storytelling, duurzaamheid consultancy (ontbossing, water, seafood industry), communicatie, textiel recyclers, portret fotografie, visual consultancy, bedrijfsgeneeskunde, psychotherapie, trainingen op het gebied van groei en ontwikkeling, het produceren en uitgeven van educatieve boeken, film en muziek composities.

Naar onze missie.