team thermieq

Servicegerichte en aangename mensen om mee te werken!

Ilma de Vries
Specialist financiële administratie en inkomstenbelasting
Mobiel: 06 13 50 95 07

Ilma beschikt over een enorme dosis werkervaring die zij heeft opgebouwd als boekhouder en hoofd administratie bij diverse architectenbureau’s. Ze was verantwoordelijk voor jaarrekeningen, fiscale zaken, verzekeringen, pensioenen, maar ook arbeidscontracten en salarissen. In 1998 startte ze als zelfstandig boekhouder voor ondernemers in het MKB. Daarnaast is ze instructeur op vrijwillige basis bij de FNV belastingservice, die leden jaarlijks helpt bij de aangifte inkomstenbelasting. In 2017 is Ilma in loondienst getreden bij thermieq.

Over Ilma? Ilma is precies, verantwoordelijk, eerlijk en aangenaam direct. Een betrouwbaar persoon die het naadje van de kous wil weten om vervolgens zaken goed en zelfstandig te regelen.

Mohammed Setta
Medewerker financiële administratie & boekhouding

Ken je dat? Dat je eigenlijk totaal iets anders wilt doen dan je doet? Nou, dat had Mo. Met bijna 20 jaar aan ervaring in wereld van de logistiek en personenvervoer nam hij in 2017 een nieuwe afslag in zijn carrière. Nieuwsgierig naar hoe bedrijven financieel functioneren, wat een balans zegt over de financiële gezondheid van een bedrijf en hoe je cijfers vertaalt naar een goede bedrijfsvoering, ging Mo MBA (moderne bedrijfsadministratie) studeren en kwam stage lopen bij thermieq. Dit smaakte naar meer! Eind 2017 is Mo bij thermieq in dienst getreden. Inmiddels is de studie Salarisadministratie afgerond en Assistent Controller bijna afgerond. Bij thermieq heeft Mo inmiddels gezien dat communicatie en advies ook een belangrijk onderdeel van het vak is. Mo is inmiddels breed operationeel inzetbaar. Wat hem betreft is de volgende stap de Controllersopleiding.

Over Mohammed? Hij is behulpzaam, loyaal, heeft (digitale) zaken snel door en kijkt verder dan zijn neus lang is. We zijn erg blij hem aan boord te hebben!