team thermieq

Servicegerichte en aangename mensen om mee te werken!

Ilma de Vries
Specialist financiële administratie en inkomstenbelasting
Mobiel: 06 13 50 95 07

Ilma beschikt over een enorme dosis werkervaring die zij heeft opgebouwd als boekhouder en hoofd administratie bij diverse architectenbureau’s. Ze was verantwoordelijk voor jaarrekeningen, fiscale zaken, verzekeringen, pensioenen, maar ook arbeidscontracten en salarissen. In 1998 startte ze als zelfstandig boekhouder voor ondernemers in het MKB. Daarnaast is ze instructeur op vrijwillige basis bij de FNV belastingservice, die leden jaarlijks helpt bij de aangifte inkomstenbelasting. In 2017 is Ilma in loondienst getreden bij thermieq.

Over Ilma? Ilma is precies, verantwoordelijk, eerlijk en aangenaam direct. Een betrouwbaar persoon die het naadje van de kous wil weten om vervolgens zaken goed en zelfstandig te regelen.

Mohammed Setta
Medewerker financiële administratie & boekhouding

Ken je dat? Dat je eigenlijk totaal iets anders wilt doen dan je doet? Nou, dat had Mo. Met bijna 20 jaar aan ervaring in wereld van de logistiek en personenvervoer nam hij in 2017 een nieuwe afslag in zijn carrière. Nieuwsgierig naar hoe bedrijven financieel functioneren, wat een balans zegt over de financiële gezondheid van een bedrijf en hoe je cijfers vertaalt naar een goede bedrijfsvoering, ging Mo MBA (moderne bedrijfsadministratie, MBO+) studeren. Omdat hij de theorie wilde koppelen aan de praktijk, kwam hij stagelopen bij thermieq. Henk en Ilma hebben Mo breed opgeleid in de financiële operationele wereld. Dit smaakte naar meer! Eind 2017 is Mo bij thermieq in dienst getreden en inmiddels doet hij de HBO-studie Assistent Controller. Voor meer diepgaande financiële inzichten, financiële rapportages en de externe verslaglegging hiervan. Met deze kennis kan hij onze klanten nog beter ondersteunen bij vooruitzien en sturen vanuit financieel in- en overzicht.

Over Mohammed? Hij is behulpzaam, analytisch, loyaal, heeft zaken snel door en weet de goede vragen te stellen. We zijn erg blij om hem aan boord te hebben!

Marjolijn van Noord
HR-professional en coach
www.aandevaart.net

Tijdens haar VWO wist ze het al. Marjolijn wilde mensen en organisaties verder helpen. Daarom koos ze voor de studie personeelszaken. Naast haar eerste baan studeerde ze door voor haar bachelor arbeids- en organisatie psychologie.

Inmiddels beschikt Marjolijn over een enorme dosis allround HR-werkervaring, en werkt ze inmiddels ook als coach met een specialisatie in PMA (progressive mental alignment coaching).

Marjolijn is betrokken, integer en begrijpt zaken snel. Met een observerende houding, een scherpte blik en luisterkwaliteit (onmisbaar in een HR-rol en als coach), helpt ze om tot de essentie te komen, verbindt ze theorie met de praktijk en sluit ze aan bij de organisatie. Kortom, een waardevolle collega met slechts 1 doel voor ogen: van waarde zijn voor organisaties en mensen door hen echt verder te helpen.

Petra Meeuwes
Ervaren boekhouder en specialist inkomstenbelasting
www.petrameeuwes.nl

Sinds 1984 werkt Petra als administratief professional waarna zij in 2012 voor zichzelf is begonnen. Petra’s voorkeur ligt bij de ondersteuning van kleinere ondernemingen en ondernemers op zowel het vlak van administraties als aangiftes. Naast haar eigen zaak, ondersteunt ze als docent op vrijwillige basis bij de FNV belastingservice, die leden jaarlijks helpt bij de aangifte inkomstenbelasting. Zo ontmoet ze vele soorten mensen en houdt ze haar kennis op peil.

Over Petra? Petra is een spontane vrouw die hard werkt, verantwoordelijk neemt en gedreven is om haar werk goed te doen. Een leergierig en aangenaam persoon met doorzettingsvermogen.

Amber Rookus
HR-professional en coach persoonlijke- en loopbaanontwikkeling met ondersteuning van lichamelijke bewustwording
www.amberrookus.nl

In 2014 heeft Amber haar bachelor HRM behaald met een focus op loopbaanontwikkeling, arbeidsintegratie, opleidingskunde en trainingsvaardigheden. Haar afstudeerproject ging over de praktische toepassing van transformationeel leiderschap binnen een grote zorginstelling. Sindsdien heeft Amber zich in deze richting en breder ontwikkeld: van bestuurslid van Stichting Swing tot studiekeuze coach voor jongeren en coach loopbaanontwikkeling voor vrouwen tot 35 jaar. In 2016 heeft Amber haar eigen bedrijf opgericht “Op je plek” waar ze als coach met diverse technieken en methodieken mensen en organisaties ondersteunt het beste uit zichzelf te halen.

Over Amber? Amber is een ondernemende vrouw die wordt gekenmerkt door doorzettingsvermogen, eigenheid en iemand die buiten de kaders denkt en werkt. Een aanpakker en doener die bewogen wordt om idealen in de praktijk te brengen.